Country preference? Choose the preferred country to view local content and get a better experience.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 25€ Δωρεάν επιστροφές

Χρησιμοποιώντας τον μεταλλικό λαχανοκόπτη συνεχούς ροής

Προορισμένος να γίνει ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα εξαρτήματά σας όταν πρόκειται για την προετοιμασία καθημερινών συστατικών σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, ο μεταλλικός λαχανοκόπτης συνεχούς ροής είναι πανίσχυρος.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το εύχρηστο εξάρτημα κουζινομηχανής λειτουργεί ασταμάτητα για να κόβει και να τρίβει τα πάντα, από φρούτα και λαχανικά μέχρι τυρί και ξηρούς καρπούς, με σταθερά αποτελέσματα κάθε φορά. Το πόσα μπορείτε να επεξεργαστείτε με μία κίνηση δεν περιορίζεται από τη χωρητικότητα του μπολ της κουζινομηχανής σας, επομένως είναι ο τέλειος συνεργάτης σας όταν μαγειρεύετε μεγάλες ποσότητες φαγητού ή απλά ταΐζετε μια πεινασμένη οικογένεια.

Μαζί με έναν οδηγό για το τι κάνει και πώς να το χρησιμοποιήσετε, μοιραζόμαστε δύο νόστιμες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε με τη βοήθεια αυτού του ευέλικτου εξαρτήματος για να σας εμπνεύσουμε.

/medias/CONTINUOUS-SLICER-GRATER-AT340.jpg?context=bWFzdGVyfHJvb3R8MzI1MDgyfGltYWdlL2pwZWd8YURCbEwyZzVNUzgwTnpjMU5EQTNPRFk0TXpFMk5pOURUMDVVU1U1VlQxVlRYMU5NU1VORlVsOUhVa0ZVUlZKZlFWUXpOREF1YW5Cbnw4NWE2MjIzNDczZmFhY2U2ZjI2OGRmZGI5OWIzOTdiNzMxMTQxNGZiN2VlNWFiZDczNDdmOWVhZjcwNGYyM2Ey

Τι μπορώ να κάνω με το εξάρτημα μεταλλικού λαχανοκόπτη συνεχούς ροής;

STAND_MIXER_KVL85_CONTINUOUS_SLICER_GRATER.jpg STAND_MIXER_KVL85_CONTINUOUS_SLICER_GRATER.jpg
Το συνεχές εξάρτημα μεταλλικού λαχανοκόπτη συνεχούς ροής είναι ιδανικό για χρήση όποτε χρειάζεται να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες υλικών, για οτιδήποτε, από την παρασκευή coleslaw, σαλάτες, ψαροκροκέτες, ratatouille ή rostis, μέχρι το κόψιμο σπιτικών τηγανητών πατατών ή το τρίψιμο μεγάλων ποσοτήτων τυριού για συνταγές.

Το εξάρτημα λειτουργεί συνεχόμενα καθώς περνάτε τα συστατικά στο σωλήνα τροφοδοσίας, τα οποία στη συνέχεια επεξεργάζονται απευθείας σε ένα μπολ της επιλογής σας, ώστε να μην περιορίζεστε από μειωμένη χωρητικότητα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορο ή πιο απλό στη χρήση και αφού τελειώσετε, το εξάρτημα καθαρίζεται επίσης εύκολα, με εξαρτήματα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

Τι περιέχει το κουτί;

STAND_MIXER_KVL85_CONTINUOUS_SLICER_GRATER_1.jpg STAND_MIXER_KVL85_CONTINUOUS_SLICER_GRATER_1.jpg
Αυτό το εξάρτημα συνοδεύεται από 7 διαφορετικούς δίσκους κοπής από ανοξείδωτο ατσάλι, ο καθένας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών:
Δίσκος 1: πολύ λεπτό τρίψιμο. Για παρμεζάνα, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς όπως τα φουντούκια.
Δίσκος 2: λεπτό τρίψιμο. Για τυρί, σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και σφιχτά φρούτα ή λαχανικά.
Δίσκος 3: χοντρό τρίψιμο. Για τυριά και σφιχτά φρούτα και λαχανικά.
Δίσκος 4: λεπτές φέτες. Για τυριά και σφιχτά φρούτα και λαχανικά.
Δίσκος 5: χοντρές φέτες. Για τυριά και σφιχτά φρούτα και λαχανικά.
Δίσκος 6: λεπτή κοπή σε στυλ julienne. Για να κόψετε πολύ λεπτές τηγανιτές πατάτες και λαχανικά για τηγάνι, σαλάτες, crudités και ογκρατέν.
Δίσκος 7: τυπική κοπή. Για την κοπή λεπτών πατατών και λαχανικών για crudités και ογκρατέν.

Συνταγές που εμπνέουν

Filo-Tart-1584x1200.jpg Filo-Tart-1584x1200.jpg
Συσκευασμένο γεμάτο καλούδια φυτικής προέλευσης, αυτό το νόστιμο βέγκαν μπολ poke φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα όταν χρησιμοποιείτε το εξάρτημα λαχανοκόπτη συνεχούς ροής για να κόψετε εύκολα σε φέτες το αγγούρι και το ραπανάκι και να τρίψετε το καρότο, με τους διαφορετικούς δίσκους να σας επιτρέπουν να κόβετε φέτες σε διαφορετικά πάχη, με σταθερά αποτελέσματα κάθε φορά.

Φτιάξτε αυτή τη λαχταριστή τάρτα λαχανικών με φύλλο εκ των προτέρων για ένα εύκολο μεσοβδόμαδο δείπνο ή μεσημεριανό που θα απολαύσει όλη η οικογένεια. Χρησιμοποιήστε το εξάρτημα λαχανοκόπτη συνεχούς ροής για να κόψετε γρήγορα τα κολοκυθάκια για τη γέμιση ψητής ντομάτας και κολοκυθιού.
Η εκτεταμένη γκάμα εξαρτημάτων των κουζινομηχανών μας έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση να δοκιμάσετε νέα πιάτα και τεχνικές. Από εξαρτήματα ζυμαρικών και επεξεργαστές τροφίμων μέχρι κρεατομηχανές και αποχυμωτές, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα όριο στο τι μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς και η κουζινομηχανή σας.

Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα εδώ.