Country preference? Choose the preferred country to view local content and get a better experience.

Φτιάχνοντας χυμούς με το εξάρτημα αποχυμωτής

Απολαύστε όλα τα θρεπτικά συστατικά των φρέσκων φρούτων και λαχανικών με το εξάρτημα αποχυμωτή.

Εφαρμόζεται στην υποδοχή υψηλής ταχύτητας της κουζινομηχανής σας, αυτό το εύχρηστο εξάρτημα μετατρέπει τα φρούτα και τα λαχανικά σας σε απολαυστικά δροσιστικούς σπιτικούς χυμούς, με ελάχιστη προετοιμασία και ταλαιπωρία.

Λειτουργώντας γρήγορα και αποτελεσματικά, το εξάρτημα αποχυμωτής αιχμαλωτίζει όλα τα καλά συστατικά χωρίς να κάνει την κουζίνα χάλια, με την ικανότητα να παράγει αρκετό χυμό, ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να λάβει το καθημερινό boost βιταμινών.
JUICE_EXTRACTOR_AT641B_1994x1000.jpg
JUICE_EXTRACTOR_AT641B_1584x1200.jpg

Χρησιμοποιώντας το εξάρτημα αποχυμωτή

Πριν ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τα κουκούτσια από τα φρούτα όπως τα ροδάκινα ή τα δαμάσκηνα και να αφαιρέσετε τη σκληρή φλούδα από τροφές όπως τα πεπόνια και οι ανανάδες. Εάν χρησιμοποιείτε εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλια ή λάιμ, ξεφλουδίστε και αφαιρέστε το λευκό μέρος, καθώς αυτό μπορεί να κάνει τον χυμό πικρό. Φρούτα ή λαχανικά με μαλακή φλούδα, όπως καρότα, μήλα ή φράουλες, πρέπει απλώς να πλυθούν πριν από τη χρήση.

Συναρμολογήστε το εξάρτημά σας και τοποθετήστε το στην υποδοχή υψηλής ταχύτητας. Τοποθετήστε τα συστατικά σας στο σωλήνα τροφοδοσίας του εξαρτήματος και απλώς σπρώξτε προς τα κάτω χρησιμοποιώντας τον ωθητήρα. Ο σωλήνας είναι αρκετά φαρδύς ώστε να χωράει ένα ολόκληρο μήλο και όλος ο χυμός συλλέγεται σε μια γενναιόδωρη κανάτα χωρητικότητας 1 λίτρου, η οποία περιλαμβάνει ένα φίλτρο για την αποφυγή δημιουργίας αφρού στην κορυφή του χυμού σας.

6_PS_PI_Juice-extractor_AT641_1584x1200.jpg

Φτιάχνοντας χυμούς

Όσον αφορά τους χυμούς, μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν οτιδήποτε, κάτι που τους καθιστά έναν εξαιρετικό τρόπο για να αξιοποιήσετε τυχόν υπολείμματα φρούτων και λαχανικών - όπως μήλα, σταφύλια, ντομάτες, κλημεντίνες, αχλάδια και σέλινο. Και επειδή δεν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο στο ξεφλούδισμα, να αφαιρέσετε τους πυρήνες ή τα σποράκια όλων των συστατικών σας, μπορείτε να συγκεντρωθείτε αντ 'αυτού στο να σκεφτείτε ατελείωτους συνδυασμούς γεύσεων.

Δοκιμάστε να ξυπνήσετε με ένα δροσιστικό χυμό από πεπόνι, αγγούρι και λάιμ. Το καρότο, το πορτοκάλι και ο ανανάς ταιριάζουν επίσης μεταξύ τους, προσφέροντας μια συμπυκνωμένη βιταμίνη C με φυσική γλυκύτητα. Το αγγούρι, το μήλο και το σπανάκι είναι ένας άλλος πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά συνδυασμός που εγγυάται ότι θα είστε γεμάτοι ενέργεια για τη μέρα σας.

Το εξάρτημα αποχυμωτή είναι μόνο ένα από τα περισσότερα από 25 εξαρτήματα που είναι διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο την κουζινομηχανή σας.

Από τη μετατροπή φρούτων και λαχανικών σε υγιεινά noodles με τη χρήση του κόφτη σπιράλ, μέχρι το τρίψιμο μπαχαρικών για σάλτσες, ντρέσινγκ και ντιπ με τον μύλο μπαχαρικών, δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να κάνετε εσείς και η κουζινομηχανή Kenwood σας. Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα εδώ.